Ideja o Grli mama prodavnici je nastala iz lične želje i potrebe za nošenjem a oskudnog izbora novih nosiljki i marama na našem tržištu. Plan za pokretanje naše male radnje se krčka još od maja 2017. godine kada smo kupovali drugu nosiljku za naše prvo dete i kada smo zbog visokih cena carine i poštarine bili ograničeni domaćom ponudom.

Ono što nas je posebno motivisalo da se upustimo u ovu avanturu jeste lično iskustvo. Bebonošenje (eng. babywearing) nam je pomoglo ne samo kod grčeva i izbijanja prvih zubića, već i na putovanjima, u šoping centrima, u dugim i kratkim šetnjama. Meni je dalo slobodu da skuvam ručak, da uđem sama u gradski prevoz sa bebom i da pri tom ne moram da tražim pomoć. Bebonošenje mi je dalo slobodu da se krećem, spremam, kuvam i šta sve ne, a sve to dok nosim najdraže biće na svetu. Bebonošenje nam je dalo mogućnost da putujemo i istražujemo mesta koja nisu dostupna kolicima, ali i mogućnost da se deca odmore nakon duge šetnje. Ipak, sloboda da se igramo sa starijim detetom dok mlađe mirno spava u mom naručju jedan je od najvećih darova koje mi je bebonošenje pružilo.

Ponosni smo što je naša ideja realizovana i što sada možemo svim roditeljima da ponudimo ne samo kvalitetne i proverene brendove, već i mogućnost da kod nas u radnji, na licu mesta probate nosiljku sa svojom bebom, vidite i saznate sve što vas zanima o različitim tipovima nosiljki. Kod nas možete potražiti savet oko izbora nosiljki i marama, kao i pomoć oko nameštanja. Ja ću se uvek potruditi da nađem odgovor na sva vaša pitanja i da vam pomognem da nađete svoju savršenu nosiljku.

U Grli mama timu trenutno nas je 5 igrača od kojih je samo dvoje odraslih! Zato vas molimo za malo strpljenja i razumevanja dok čekate svoj paket ili odgovor na upit.

Isidora Kosić