Isidora, Vladimir i Dušan Kosić čine ono što smo nazvali Grli mama. Ideja je nastala iz lične želje i potrebe za nošenjem a oskudnog izbora novih nosiljki i marama na našem tržištu. Plan za pokretanje naše male radnje se krčka još od maja 2017. godine kada smo kupovali drugu nosiljku za našeg Ducu i kada smo zbog visokih cena carine i poštarine bili ograničeni domaćom ponudom.

Ono što nas je posebno motivisalo da se upustimo u ovu avanturu jeste lično iskustvo. Bebonošenje (eng. babywearing) nam je pomoglo ne samo kod grčeva i izbijanja prvih zubića, već i na putovanjima, u šoping centrima, u dugim i kratkim šetnjama. Meni je dalo slobodu da ponekad skuvam ručak, da uđem sama u gradski prevoz sa bebom i da pri tom ne moram da tražim pomoć. Bebonošenje mi je dalo slobodu da se krećem, spremam, kuvam i šta sve ne, a sve to dok nosim najdraže biće na svetu. Ring-sling i danas, kada mali D više nije toliko mali, uvek nosimo sa sobom i najbolji je saradnik za uspavljivanje znatiželjnog dečkića.

Ponosni smo što je naša ideja realizovana i što sada možemo svim roditeljima da ponudimo ne samo kvalitetne i proverene brendove, već i mogućnost da kod nas u radnji, na licu mesta probate nosiljku sa svojom bebom, vidite i saznate sve što vas zanima o različitim tipovima nosiljki. Kod nas možete potražiti savet oko izbora nosiljki i marama, kao i pomoć oko nameštanja. Ja ću se uvek potruditi da nađem odgovor na sva vaša pitanja i da vam pomognem da nađete svoju savršenu nosiljku.

Isidora Kosić