Mini Monkey – Mrežasta nosiljka za bebe – MMBC

15.650,00 din.

Ukratko o mrežastoj nosiljci MiniMonkey

  • Za bebe od rođenja do 15 kg
  • Mrežasti materijal diše i prijatan je za visoke temperature
  • Nosiljka se podešava prema bebi (širina i visina panela) kada je beba već u nosiljci što olakšava postizanje idealnog položaja bebe
  • Može se nositi u dva položaja: napred (ka roditelju) i na leđima
  • Materijal je takav da se brzo suši pa je pogodan za kvašenje (na moru, pored bazena, ispod tuša)

Sve što treba da znate o Mini Monkey mrežastoj nosiljci za bebe

Mini Monkey mrežasta nosiljka za bebe je veoma udobna i jednostavna za korišćenje.

Širina i visina panela se podešavaju kada je beba već u nosiljci što omogućava postizanje idealnog položaja već prilikom prvog nošenja. Zahvaljujući tome, nosiljka se uvek savršeno prilagođava bebi.

Materijal od kog je nosiljka napravljena je 100% reciklirana mrežica koja je blago rastegljiva, ali se ne može istegliti pa se udobno nosi sa bebama do 15 kg težine. Mrežasti materijal ima puno malih rupica što je čini idealnom za leto ili za nošenje po kući. Ovaj materijal je dizajniran tako da se brzo suši pa se može koristiti pod tušem, na plaži ili pored bazena. 

Može se koristiti već od rođenja!

Kako je to moguće? Ovaj model je posebno dizajniran upravo za nošenje od rođenja:

  • Bebina glavica ima dobru podršku

Gornji šav panela nosiljke je duplo savijen i postavljen što ga čini idealnim „jastučetom“ za podršku bebine glavice. Osim toga, lako se pomera gore-dole. Ovaj punjeni jastučić pruža podršku baš tamo gde treba, a kod novorođenčeta to je tačno ispod resice bebinog uveta.

  • Podržava prirodan položaj bebe

Za pravilan razvoj kukova veoma je važno da se beba nosi u prirodnom, takozvanom M položaju. Nogice su blago raširene, kolena savijena u vis tako da se nalaze iznad nivoa bebine guze. Kako beba raste, nogice se mogu više raširiti. Širina ove nosiljke se automatski podešava prema širini nogica vaše bebe. Najvažnije, širina se može skupiti tako da odgovara veoma malim bebama.

  • Nema pritiska na bebinu kičmu

Naramenice se mogu kačiti na dva načina – na pojas ili na panel nosiljke. Kačenjem naramenica za pojas (umesto za panel nosiljke) izbegava se nasilno ispravljanje bebine kičme i pritiska na nju u prvim mesecima života. Kako beba raste, tako postaje udobnije, ali i bezbednije kačiti naramenice za panel nosiljke.

Bezbednost

Bezbednost je na prvom mestu kod svih Mini Monkey proizvoda! Zbog toga je ovaj model testiran u kompaniji TUV  i u skladu je sa svim standardima Evropske unije (koji se primenjuju i u Srbiji). Osim toga, Mini Monkey za ovu nosiljku koristi isključivo Duraflex kopče. Duraflex je garant kvaliteta i izdržljivosti. Kopče koje se koriste za ovaj model su napravljene od recikliranih materijala, a mogu da nose teret veći i od 50 kg!

Nošenje i na leđima

Kao i u ostalim nosiljkama, nošenje na leđima se preporučuje kada beba počne samostalno da sedi.

Vodootporan i prozračan materijal

Materijal od kog je nosiljka napravljena omogućava kvašenje (i brzo sušenje) te je nosiljka pogodna za korišćenje prilikom tuširanja, pored bazena ili na plaži. Ukoliko nosiljku koristite u ovim situacijama, vodite se zdravim razumom i sa bebom u nosiljci nemojte plivati, bebu nemojte potapati ispod površine vode i sl.

 

нема на стању

Категорија: Ознака: